Godt nytår

I henhold til de seneste COVID19 restriktioner må vi desværre ikke træne. Træning starter tidligst den 18. januar.

Bestyrelsen

Der er nu åbent for tilmelding
_____________________________________________________________________________________________________________________

Pga. den nuværende situation med corona og forsamlingsforbud, som vi endnu ikke ved hvor længe varer, ser vi os desværre nødsaget til at afslutte den igangværende sæson.

Det gælder både for gymnastik, badminton og E-sport.

Vi er meget kede af at vi ikke fik afholdt vores gymnastikopvisning, som mange, ikke mindst børnene, havde set frem til. Vi ser under de nuværende omstændigheder ingen muligheder for at kunne afvikle opvisningen på et senere tidspunkt.

Det samme gør sig gældende for det traditionsrige veteranstævne i badminton og div. LAN parties i E-sport.

Vi ved at alle, både medlemmer og instruktører, har glædet sig meget. Det er rigtigt øv, men vi ser som sagt ingen andre muligheder under de nuværende omstændigheder.

Vi vil meget gerne takke for opbakningen i den forgangne sæson og vi vil hermed gerne ønske alle en rigtig god sommer og vi håber, at vi ses igen til en ny fantastisk sæson i efteråret.

På vegne af bestyrelsen i Oure-Gudme If

Anita Junge Nielsen

Formand

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til Dejan Mastilovic på mobil 21979929 eller sende en besked over facebook – ’Wolf Gamers – eSport’.

Læs om flere retningslinjer i opslaget på vores facebook-side: ”Mest for forældre”.

Vi starter sæsonen i uge 37 og følger skoleårets kalender.